lauantai 2. kesäkuuta 2012

Yhtä juhlaa ja jumppaa

Projekti on lähtenyt käyntiin, mutta paino ei tässä vaiheessa oo tippunu ehkä vielä niin vauhdilla kuin oisin toivonut... :/ Ens viikolla kuitenkin pitäis saada uus ruokavalio handuun, joten eiköhän se siitä kiristy, sekä ruokavalio että painonpudotustahti. Ja minä siinä samalla :) Mikon kans treenailu on alkanut tällä viikolla. Maanantaina ja tiistaina tein reenit itsekseni viel Leidillä, maanantaina yläkropan ja tiistaina alakropan. Tiistain treenistä oli viel perjantaina takareidet niin jökissä, et työkaverit mietti onks mulla joku hätänä. Asiakkaiden edessä pystyn joten kuten näytteleen normaalia... Ainakin luulen pystyväni! :D Sekä maanantain että tiistain treeneissä sain vatsat tuntuun ihan uudella levelillä! Huippua! Oikeestaan vatsat ei aikasemmin oo tuntunu oikein millään. Tiedän, että jos ne on p*skassa kunnossa, niin tuntumaa on vaikee löytää. Tekniikan uskon kuitenkin olleen aikaisemminkin ihan kunnossa. Nyt aikaisempaan verrattuna oon saanu kuitenkin pari vuotta vaivanneen alaselkätuskan vähän väheneen ja vatsoillekin pystyin siis tekeen liikkeitä, jotka ei oo aiemmin onnistunut. Uskon, että tää varmasti vaikuttaa asiaan. Oli miten oli, ihana tunne!

Ja torstaina sitten aloiteltiin Mikon kanssa. Yläkroppa vedettiin järjestykseen ihan kunnolla. Mikähän siinä muuten on, että kun treenaan itsekseni Leidillä, pystyn tekeen isommilla painoilla kun PT:n kanssa treenatessa? Vaikka ammatin puolesta oon tosi tarkka tekniikoista (joskus ehkä vähän turhankin tarkka), niin tuleeko sitä itsekseen silti tajuamattaan jotenkin kompensoitua ja tehtyä väärin? En tiä... Kuitenkin teen liikkeet samalla tavalla kun itsekseni treenatessa eikä pahemmin mitään korjaavaa palautetta oo tullut. On se jännä...

Tänään jatku ohjatut treenit Fitfarmin uuden PT:n ja hyvinvointivalmentajan Varpu Raappanan vetämänä, mutta Mikon suunnittelemana. Kuntopiiriä oli vuorossa, niin ku Mikko jo torstaina lupaskin. Silloin ystävällisesti ilmotin omaan hienovaraiseen tyyliini: "Vittu mä vihaan kuntopiirejä." Tänään se silti oli edessä. 5 liikettä, jokaisessa 20 toistoo, 4 kierrosta, kierrosten välissä minuutin palautus. Ylätaljaa, mave-pystäri+pystäri -combo, penkki käsipainoilla, mave kahvakuulalla ja vartalonkierrot istuen kahvakuulalla. Kyllähän siinä lämmin tuli :) Sen perään viel 20 minsaa crossarilla, äkkiä kotiin suihkuun ja siistiytyyn ja siitä serkun yo-juhliin.

Juhliin oli varta vasten mua varten tehty vadelmarahka <3

Btw, kotiin tullessa käväsin viel Nekalan K-marketissa ostamassa purkitettua valkuaista. Tätä saa Hesasta monestakin K-kaupasta, mut Tampereelta ainoostaan tuolta Nekalasta. Viime viikolla kävin sitä kysymässä, jolloin totesivat, että aiemmin oli tullut yksi erä joka oli jouduttu heittämään kokonaisuudessaan roskiin. Kun sanoin, että nyt näin mainoksen telkassa ja netissä selvis, että Nekala on ainoo paikka mistä sitä saa, niin lupasivat tilata lisää. Hiukka kallista vaan oli... Makso se 500g purkki n. 5,50€. Body Actioniltahan saa valkuaista kans, se pullo maksaa 12€, mutta en muista paljonko siinä on... Nyt on joka tapauksessa seuraavan aterian kanssa odottamassa paistettua kanamunaa, mitä en oo aikasemmin saanu, kun en oo jaksanu ite niitä valkuaisia erotella. :)

Ai niin, yhtä juhlaahan muuten jatkuu huomenna ja ylihuomenna. Huomenna työpaikan 30 -vuotisjuhlat henkilökunnalle ja maanantaina Terkku-klinikan kutsuvierasavajaiset :) Terkku on jotain todella uutta kuntoutuksen saralla ja me ollaan siinä Suomen ensimmäisiä! Käykää tutustuun: www.terkku.fi

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti