tiistai 5. kesäkuuta 2012

5xR

Runo

Meillä oli sunnuntaina firman 30 -vuotisjuhlat. Pomo oli pyytänyt Pirkkalaiskirjailijoilta meille jokaiselle oman, nimetyn runon, joka on kirjoitettu kustakin itsestään, valokuvan ja muutaman sanan kuvauksen perusteella. Minun runoni oli kirjoittanut Asko Viholainen. (Tuolla ei kyllä ole kuin yksi teos mainittu...)

Laura

Päättäväisenä tiedät mitä tahdot
ajautumatta poikkiteloin
muiden tahtojen kanssa

Lasiesi takaa
katselet kaikkea sillä oikeudella
minkä sait syntyessäsi 
tähän maailmaan

Ole valmis
on mottosi
Ja sitä sääntöä innolla noudatat

                             Asko Viholainen


Repsahdus

Kun tippuu korkealta, tippuu kovaa. Lauantain loistofiilikset reenistä, Mikolta ja Jarilta saadut kehut ja onnistunut ruokailu ylioppilasjuhlissa ei ilmeisesti riittänyt hyvän olon lähteeksi. Piti sitten mennä perseileen.  Meillä oli siis sunnuntaina työpaikan 30 -vuotisjuhlat. Olin pomolta kysynyt etukäteen miten ruokailut on hoidettu ja kuulemma buffet-pöytä, tarjolla salaatteja, kalaa, etc... Ajattelin, et ehkä mä löydän sieltä sit itselleni maltilla jotain syötävää. Otin omat suolatkin mukaan... Ja paskat. Oli siellä buffet-pöytä ja aivan mahtavat tarjoilut, ja niin ei vaan oma pää kestänyt. Söin kaikkee, liikaa. Oli hyvää, en kiellä, mutta koko ajan itsellä päässä paha olo. Ajattelin, että kakkua en sit ainakaan ota. Otin kuitenkin. No, alkoholia en ottanut. Sen olin päättänyt. Kun mietin nyt jälkeenpäin, niin joo, olisin saanu rakennettua sen pöydän antimista ihan fiksunkin lautasellisen. Tilanne vaan vei mennessään. Miksi sitä on niin heikko?

Tää on tässä projektissa mulle vaikeinta. Ei se treeni. Vaan tää. Jos vaikka oisin ottanutkin jotain ohi listan, niin miks sitä piti ottaa niin totaalisesti ja paljon?! Miks pitää ahmia? Ja kuitenkin, koko ajan, silloinkin kun pidin lautasta kädessäni ja lapoin siihen ruokaa, tiesin, tiesin tasan tarkkaan tekeväni väärin ja morkkis oli päällä jo siinä vaiheessa! Miksi helvetissä sitten jatkoin touhua niin pitkään, että todellakin söin sen kaiken, otin lisää, söin sen, otin kakkua, otin sitäkin lisää...

Jutalta tuli ripitys maanantaina. Onneksi. Vaikka se tuntui itsestä jo valmiiksi pahalta ja tosi tosi pahalta kun Jutan kanssa puhuin, niin tarvitsin sen. Ansaitsin sen! Voi häpeän määrää!!! Nyt on kuitenkin kirjoitettu lupaus paperille. Päätös. Enää en repsahda. Sen lupaus annettiin tärkeässä paikassa niin fyysisesti kuin psyykkisestikin.

Ripset

Maanantai oli parempi päivä. Työpaikan Terkku-klinikan avajaiset sujui hienosti. Tarjolla oli jos jonkinlaista herkkua, mut meitsi veti hienosti omilla eväillä :) Ja nyt on myös projektia vauhditettu uuden kameran avulla ;)

Illalla kävin ottaas taas räpsyt. Ekan kerran otin ripset reilu vuosi sitten, pidin niitä muutaman kuukauden. Itsestä kuitenkin tuntui, että kun on niin harvat ripset ja kun parikin tippuin, niin olisi heti pitänyt olla huollattamassa, parin viikon välein, joten luovuin niistä. Nyt ajattelin kuitenkin kokeilla uudestaan. Nyt niissä on timantitkin :) Kävin ottaan ripset Mimas Beautyssa.Rulla

Nyt mullakin on vihdoin oma foam roller eli putkirulla! Löysin Lielahden Citymarketista iskän vihjeen perusteella tosi edullisesti EcoWellness -merkkisen rullan, 12,95€. Se on 30cm, paketin mukaan tarjolla olis olemassa myös 90cm, mutta sitä ei ainakaan tuolla Cittarissa ollut. Ehkä yritän metsästää sitä myös jossain vaiheessa, niin sais jalatkin rullattua molemmat kerrallaan ja selän ehkä vähän paremmin.


 
Reeni

Tänään vedin varmaankin toistaiseksi viimeisen treenin Leidillä. Alkaa oleen WFC:lla niin paljon noita ohjauksia, että siirryn sinne. Mutta voin sanoo, että oli hiton hyvä treeni! Eteni mm. näin:

penkkipunnerrus, käsipainoilla 13,5kg+13,5kg 20x+10x (Toi 20 on tähän astinen enkka toistoissa!!!)
ylätalja 40kg 2 sarjaa ja 37,5kg vika sarja
alatalja 40kg 2 sarjaa, 14x+13x, toistoenkat tässäkin
selän ojennus 2xmax.
pystypunnerrus kp, 10kg+10kg, 13x+10x, kilon isommat painot ku aiemmin ja hyvät toistomäärät
viparit suorin käsin, 5+5kg, 17x+16x+13x, kilon isommat painot ja toistoenkkoja
takaolat 6+6kg, ois pitänyt ottaa isommat painot... :/
hauiskääntö kp, 8+8kg
ranskalainen punnerrus, tanko 8,5kg+5kg kiekot molemmissa päissä, pari sarjaa näitä
pushdown 25kg, 15x+13x+12x, toistoenkkoja ilman, että tarvi tiputtaa vikaan sarjaan painoja
ja vatsoille pari liikettä niin, että sai todellakin kunnon poltot!

Loppuun tietty viel 30 minsaa aerobista.

Tästä on hyvä jatkaa :)1 kommentti:

  1. http://www.pakkotoisto.com/content/1849-pakkotoiston-kehonhuolto-opas-2012.html Täällon tuosta rullauksesta lissää.

    VastaaPoista