lauantai 30. kesäkuuta 2012

Alku"kesän" tunnelmia

Kesäkuu on melkein lopussaan, paria tuntia vajaa, mutta kesä ei oo vielä alkanutkaan. Masentaa tällanen... Kesä on muutenkin niin lyhyt, että ois nyt edes se kolme kuukautta aurinkoa, mutta ei. Ite saan vaan niin paljon energiaa, hyvää oloa ja jaksamista auringosta, että nyt jo melkein ahdistaa, että talvi tulee väistämättä joskus. Kesässä pahinta on se, että se loppuu. Oon oikeesti miettinyt, että voinko asua loppuelämääni Suomessa, jos kerta voin huonosti, oon masentunut ja jatkuvasti väsynyt täällä yli puolet vuodesta. Onko siinä mitään järkeä? Onneksi täällä on silti niitä hienojakin hetkiä, aina välillä, vaikkapa nyt juhannuksenaPainoa on pudonnut hienosti. Ihan kiva :) Tää toki tuo mukanaan uusia haasteita ja ongelmia, osin positiivisia sellaisia. Vaatteet on liian isoja, mutta uusiakaan ei viiti ostaa tähän väliin. Rintaliivitkin on jo isoja, mulla! Yleensä aina on saanut ostaa isompaa ja isompaa, mutta nyt ois suunta toinen. Hassua... Ja oma pää menee tässä kaikessa sekasin. Sitä kokeilee vaatteita ja vöitä, joiden ei oleta mahtuvan päälle, ja ne mahtuukin. Se alkaa itkettään, koska ymmärtää, että on saavuttanut jo nyt jotain sellaista mihin ei välttämättä ikinä uskonut pystyvänsä, vaikka aina halusikin. No, nyt tiedän, että pystyn. Ja tiedän, että kuka vaan pystyy!!! Ja oma identiteetti, se vasta sekasin onkin. Pää ei pysy perässä tässä muutoksessa. Peilistä katsoo edelleen se sama tuttu naama ja kroppa. Vaatekaupassa sitä kaivelee automaattisesti rekistä ne isoimmat koot. Ja ne onkin isoja! Näin nopea muutos on osaltaan myös pelottavaa. Kuka minä olen ja mikä musta tulee? Ja koska sitä on vuosia jo aliarvioinut itseensä ja ajatellut lukuisista asioista, että "en voi, koska olen näin iso" ja yht'äkkiä voisikin... Ja silti, ei halua mennä kokeilemaan esim. sitä pienempää vaatetta, koska pelko siitä, että se ei mahdukaan, on ajatuksena jo aika murskaava ja masentava. Identiteetti ja omakuva ei muutu samassa tahdissa ulkomuodon kanssa. Sitä ei välttämättä moni ymmärrä ja ihmetteleekin tätä tuskaa mikä on pään sisällä. Kaikkihan on oikeestaan hyvin ja parempaan menossa. Niin onkin. Oikeesti. :) Ja sisulla mennään, kuten ystävän kolmekymppisillä, kun päädyttiin Gloriaan loppuillasta. Pöytä notkui herkkuja ja baarissa viini (ja viina) virtas. Meitsi joi PepsiMaxii ja vettä ja söi omia eväitä. Glorian vessan ovessa luki "Ei juomia wc-tiloihin", noh, en mä sen rahkankaan kanssa sinne vessaan menny, söin sen siinä käytävässä :D

Asiasta moottorisahaan, oon vähä haaveillu uusista vermeistä. Ihan huippujuttuja BDA:lla! Reissuruokailut selviäis helposti näillä parilla jutulla:

1. Frozzypackit. Eväsrasioita, joiden kannen sisässä on geeliä tms. Kannen voi laittaa pakkaseen ja aamulla vaan eväsrasia kiinni ja ruoka pysyy kylmänä jopa seitsemän tuntia!

2. 6PackBag. Kylmälaukku, (jossa on eväsrasioita mukana). Laukkuun saa eväsrasiat siististi nippuun, päätyihin rahkat, sheikkerit ja juomapullot, päälle lisäravinteet, pähkinät etc. Kuva kertoo enempi laukun kätevyydestä! Tätä saa muuten myös tuolta Fit4You:sta ja sieltä sais tota pienempää pinkkinä. Ehkä ennemmin sieltä tilaisin, jos haaveeni toteutan :)

Frozzypackeja on kahta kokoo, mut toi isompi on varmaan jo aikas turhan iso. 6packistakin on isompi versio, mut se on ehkä enempi sellanen "miesten malli"... Ja Frozzypackit mahtuu tonne laukkuun kans :) Oh well, katotaan nyt.  

BTW, Noi kaks tuotetta varmaan myis ku häkä koiraihmisille! Kuinka kätevästi sais näyttely ja agilityreissuilla sekä omat että koiran pöperöt pidettyä kylmänä!


Noh, joka tapauksessa, TÄN aion ostaa. Motivaatioks koko S. Tän hetkinen vyö on kokoo XL (ja punanen), toki tiedän että pienempikin kyllä jo menis, mutta kun noi on aika "liukuvia" noi koot... Itse asiassa kun olin nykyistä vyötä ostamassa, niin kokeiltiin myös M:ää... Kyllähän se kiinni meni, mut ei sen kans kyllä voinu hengittää tai liikkua! Pitäis myös hankkia kunnon salikengät. Mulla on yhdet haavekengät, mutta en oo ihan varma uskallanko netistä tilata. Kun ei osaa tosta koosta olla ihan varma ja pelkään myös sitä, että toi antaa liikaa periksi sivusuunnassa. Näitä ei kuitenkaa saa Suomesta ja jos sais, ois hinnassa satanen lisää. Nää on siis tosi edulliset tuolta tilattuna. Hmm... hankalaa... Ja jos oisin miljonääri, ostaisin myös kauheesti uusia reenivaatteita!!! :D

Olkapään kanssa tilanne on aika onneton. Edelleen vaan vaivaa. Ei mitään jatkuvaa kipua, eikä oikeestaan liikekipuakaan, mutta tietyissä liikkeissä olkapää tavallaan "kiristää" ja salilla huomaa, että olkapää/käsi ei toimi kunnolla. Rintatreenisää oikee puoli pettää ihan auttamattomasti ja se on mun vahvempi puoleni. Käy aina hermoon kun tekee rintatreeniä kun ei pysty tekeen täydellä teholla. Aika paljon kaikkee on nyt kokeiltu: Kylmä, teippaus, ultraääni, lepo, buranakuuri, hieronta (jos siis kiinnikkeitä tms.), sähkö (didy)... Ainoo joka tosta listasta nyt puuttuu vielä näin ennen kovia otteitta, on akupunktio, mutta meillä jäi töistä akuosaaja kesälomalle just... No, nyt sit otetaan kuitenkin kovat keinot käyttöön ja ens torstaille on varattu aika kortisonipiikkiin. Oon yrittänyt sitä kaikin keinoin välttää, mutta ei tästä näytä mitään tulevan. Eihän se yhden kerran piikki mun olkapäätäni tuhoa, mutta en ois silti kyllä halunnut... Jos ei se auta, en tiedä mikä sitten...

2 kommenttia:

  1. Heips! Mahtavaa toi sun edistyminen!
    Vielä palaan tohon olkapää juttuun..koska itekin käytit termiä että olkapää pettää niin mites ne syvät lihakset? Mulla subscapularis oli alussa ihan unessa ja pinnalliset lihakset töissä joka jumitti hartian aluetta.Kevennetyissä leuanvedoissa huomasin että lapatuki ei pidä millään kun olkapää kampee ylöspäin. JOs joku tule ihmis tutkis kunnolla?

    VastaaPoista
  2. No siis tostahan se johtuu ku tätä itsediagnoosia taas täällä tein (Grantin kanssa ;D ). Tosiaan käy just niin, että kun teen eteenpäin työntävää liikettä esim. rintaprässissä tai penkkipunnerrusta, niin oikee lapaluu irtoo alustasta... Kröhöm kröhöm... Miten niin syvät lihakset hukassa? :D Kansiot esiin ja muisteleen et mites sitä taas treenatiinkaan. Mut siis toi kipukohta on ihan selkee, coracoideuksessa, pectoralis minorin kiinnityskohta tulehtunu. Siihen ku saa piikin niin jaksaa alkaa taas harjotteleen tota lapatukeekin. Ärsyttää vaan ku mä tykkään niin reenata noilla isoilla romuilla ja nyt joutuu ottaan pikkupainoja :/

    VastaaPoista