tiistai 12. kesäkuuta 2012

Treenikuulumisia ja uutta vauhtia

Treeni on luistanut taas hyvin :) Paikat on oikeestaan aikas hiton kipeet kaikkialta... Onks joku joskus maininnut jotain kehonhuollosta? :P Mikon kanssa on treenattu hiton kovaa ja ei ne itsekseenkään tehdyt reenit viime sunnuntaina oo ihan hukkaan menneet kun edelleen polttelee :)

Maanantaiaamun reeneissä heräsin ihan kunnolla siihen totuuteen, että mun yläselän lihakset on aivan onnettomassa kunnossa! Liikkeitä oli lähtökohtasesti vaikee edes saada tuntuun ja sehän tarkottaa sitä, että kun ei ne lihasparat tiedä mitä niitten pitäis tehdä, niin ei ne sitten osaakaan... Monessa liikkeessä alkoi alaselkä kompensoimaan tosi paljon ja osassa joutui tiputtelemaan painojakin ihan kunnolla, että edes löysi jollain tasolla sen lihaksen minkä tulis töitä tehdä. Huh huh! No, ei muuta kun totuttelua ja koulutusta! Ois huippua jos pääsis treenaileen sähköt selässä, eli sähköstimulaatio aktivoitavan lihaksen päällä joka sitten auttais ko. lihasta löytymään ja aktivoitumaan oikein. Pitäisköhän kysyä jotain työkaveria joskus vähän kouluttaan mun selkää? Vapaaehtoisia?

Nyt oon kunnostautunut ton aerobisenkin suhteen. Luistan siitä nimittäin kovin, kovin helposti... Salitreenin jälkeisen aerobisen teen kyllä ilman ongelmia, mutta ne muut aerobiset... No, nyt on kuitenkin uusi vaihde silmässä senkin asian suhteen ja tänään juuri käytä 1 tunnin ja 45 minsan kävelyllä koiran ja tyttöjen kanssa. Oli kyllä eräs neiti T. pelastava voima tänään ton kävelyn suhteen! Olin nimittäin tosi väsynyt töitten jälkeen ja taistelin itseni kanssa vaihtoehdosta jäädä kotiin löysäileen. Onneksi tuli tekstarilla kutsu lenkille!

Eilen sain päivitetyn ruokavalion. Vähän nipisty hiilarit kokonaisuudessaan ja mun niin rakastamat pähkinät illalta +muita pikkumuutoksia, mutta parhautta oli kyllä se, että sain päivällisen hiilarivaihtoehdoiksi riisin ja pastan lisäksi perunan ja bataatin! NAM NAM NAM!!! Taas vähän vaihtelua ruokavalioon ja vauhtia painonpudotukseen.

Myös lisäravinnepuoli sai hiukka päivitystä kun mukaan tuli treenijuoma, Fast Amino Rush sekä burnerit. Alunperin suunniteltu oli loppu, joten nyt käytössä Scitec Nutrition Perfect Fatloss. Onneksi tuol BDA:lla (Body Action) osaavat aina neuvoa!


Oli muutenkin kaikki pulverit ja pillerit vähän lopussa niin tuli sit eilen ostettua lisäravinteita 150€:lla. Ja silti pystyin unohtaan yhden purnukan :/ Onneks on Fitfarm-shop, mistä tavarat tulee aina ihan tosi nopeeta!

Näihin tunnelmiin tänään :)


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti