lauantai 12. toukokuuta 2012

Pitkästä aikaa!

Huh huh! Kaks kuukautta vierähtänyt edellisestä tekstistä! Oon mä kyllä aika laiska blogin pitäjä, mutta yritän ryhdistäytyä. Monta kertaa on ollut mielessä kirjoittaa päivän kokemuksista, koska tän kahden kuukauden aikana on tapahtunut vaikka mitä! Uusia suunnitelmia on tehty ja tavoitteita aseteltu. Niistä kerron täällä tulevaisuudessa, varmaankin jo ensi viikolla ;)

Muuten pyyhkii aika hyvin :) Työrintamalla menee mallikkaasti, hyvä niin. Painoa olen saanut pudotettua n. 30kg, nyt toki ollut tässä kolmen viikon jumi... syö päätä... Noh, tulevaisuuden planit kyllä muuttaa tuota tilannetta :)

Tänään oli taas meidän Farmilaisten PT-päivä. I-HA-NAA!!! Tein jalkoja, kun mun olkapää on nyt vaivannut. Tai siis oikean deltan etusäikeiden kiinnityskohta. Ärsyttävää. No, onneks jalkoja voi treenata :) Mutta PT-päivästä sai taas aivan huipusti energiaa ja motivaatiota! Ja ohje päävalmentaja Bullilta, että tiistaihin mennessä pitää saada +4kg (liittyen näihin uusiin suunnitelmiin)... Et nyt sitä sitten syödään niin et napa paukkuu!!!

BTW, jos joku tulee ikinä sanomaan mulle, ettei johonkin pysty kun on sitä tai tätä tai tota (lapset, työ, kiire, ruuhkavuodet, etc, etc, etc) niin lukekaapas myös tätä blogia ja tutustukaa Anneen. http://traininsane.gym-space.fi/ Annesta on lähiaikoinan tulossa blogiin ennen ja jälkeen -kuvia. Sit mulle voi tulla kertoon niitä (teko)syitä siihen, ettei pysty! Ja jos haluaa lisää motivaatioblogeja, niin voin tänne niitä myöhemmin linkkailla :)

Taas lyhyt teksti, mutta jos vaikka nyt tästä eteenpäin vähän aktiivisemmin :P

2 kommenttia:

  1. Kattelin Mikan profiilikuvaa, on tainnu siltäkin muutama kilo lähteä sun elämäntapamuutosprojektin myötä?

    VastaaPoista