perjantai 18. toukokuuta 2012

Uutta kohti

Nyt on lyöty lukkoon isoja päämäriä ja tavoitteita. Ja niitten eteen tehdäänkin sitten niska limassa töitä! Jatkossa nään Fitfarmin PT:a Mikkoo 3-4 kertaa viikossa. Ja salikin nyt sitten vaihtuu Leidistä Wolfille. Järkiratkaisu tässä vaiheessa. Näihin uusiin haasteisiin liittyen käväisin tiistaina Helsingissä. Ja samalla näin ihanan Lindan ja ihanan Enan <3 Aurinko paistoi ja me syötiin viinirypäleitä :)

Mulla ois kauhee kurssikuume. Olis pakko päästä johonkin kouluttautumaan. Joko c-kursseja tai akua tai jotain! Harmittavasti vaan syksyn viikonloput alkaa oleen aika buukattu...

Olkapää vihoittelee edelleen. Oon sitä nyt yrittänyt teippailla ja tänään ultrasinkin, mutta ei rauhotu... Kai se on pakko alkaa buranakuuria vetään, vaikkei tippaakaan innosta... Tässä vielä kuvaa maanantain askartelusta, kevätkynsiä :)2 kommenttia:

  1. Kuule mäkin ajattelin että teipillä lähtis olkapääkipu..no juu ei. Oon käyny nyt pari kertaa yhellä Maitland-fyssarilla joka käyttää paljon ns. kinetic control harjoitteita. Kotiharjoitteita koittanu tehä jokapäivä ja tosi pienestä piti alottaa mutta nyt alkaa tehon ja edistymisen huomaamaan..suosittelen, siis fysioterapiaan :)

    VastaaPoista
  2. No nyt on buranakuuri menossa... Tän jälkeen testaan vielä akun ja sähköt ja jos nekään ei auta, niin kortisonin... Eihän sitä ny fyssarille voi mennä ;)

    VastaaPoista