sunnuntai 13. toukokuuta 2012

Maha ratkee!!!

Tänään on sit syöty! Ja on jo eilenkin. Eilen söin mokkapaloja, sipsejä ja join vähän sherryä. Tänään pullaa, suklaakakkua, hampparia... Ja leipää! Leipää oon syöny vaik kuinka! Oikeesti en edes ole mikään kova syömään leipää, mut kyl se nyt taas menee ja maistuu hyvälle. :)

Tänään on siis tosiaan vietetty äitien päivää niin oman äidin kuin anopinkin kanssa. Ja samalla myös Torpedon 4-vee syntymäpäivää. Hetki sitten tultiin ulkoa, kun oltiin kepittelemässä Tiian, Pennin ja Muusan kanssa. Ei menny ihan niin ku Strömsössä... No, treeniä treeniä vaan. Sitähän se vaatii kaikki elämässä, että pääsee eteenpäin. Toro on saanut häränkorvan, riistapihvitikun ja uusia herkkunameja. Leluja en viitsinyt ostaa ku ne hajoaa heti kumminkin.

Jalat on täysin tohjona eilisestä ja takapuoli niin kipee että! Viel eilen illalla tuntu, että edelleen polttaa ja yöks oli pakko ottaa Panadolia et sai nukuttua! Vaikka normaalisti en kyllä reenikipuihin mitään särkylääkettä ota, koska se on tervettä kipua. Huomenna odottaa yli 10 tuntinen työpäivä ja tiistaina reissu Helsinkiin ;)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti