tiistai 22. tammikuuta 2013

Julkinen salaisuus ;)

No niin, tullaanpa nyt sitten ihan virallisesti "kaapista". Niin moni jo tietää, että suottapa sitä enää salailee. Täällä blogissani olen aiemmin viitannut puolen vuoden intensiivijaksoon ja sellainen todellakin oli. Olen mukana tällä hetkellä tv:ssä pyörivässä Jutta ja puolen vuoden superdieetit -sarjassa. Oman jaksoni vuoro on ensi viikolla, mutta jo huomisen jakson lopuksi on tulossa inserttiä... Pelottaa ja jännittää! En tiedä yhtään mitä on tulossa! Puoleen vuoteen mahtuu aika paljon materiaalia ja mitä sieltä on sitten leikattu itse ohjelmaan, ei voi tietää... Sen kyllä myönnän että kirosanoja on salilla ainakin lentänyt, sori äiti!!!

No oli miten oli, reenit jatkuu ja hyvin meneekin! Enkat paukkuu melkein joka reenissä ja melkein joka liikkeessä. WFC:lle olen jo kotiutunut, vaikka edelleen Leidin ihania jumppia ja tanssitunteja kaipaankin. Tänään kävin taas uusimassa kynsiä ja Jarna taikoi ihkut talvikynnet :) Ihanuudet BeautyPutiikistaMuuten, kaikkien Superdieetti tv-sarjalaisten kuulumiset löydät täältä ja mun kuulumiset ja seikkailut jatkuu täällä blogissa.

Stay tuned honeys! :D

9 kommenttia:

 1. Oot paras! Tsemppiä! :) Samanmoinen matka menossa itsellä ja motivoi hurjasti katsoa sun vauhtia. Omaa blogia kirjoittelen: kanasalaatti.com -Saara

  VastaaPoista
 2. Oot kyllä huikee tyyppi! Koko jakson ajan oli semmonen fiilis, että toivottavasti pääset lähelle tavoitetta ja sinnehän se menikin. Uskon, että sinne kisalavoillekin pääset, kun pidät ton asenteen. :)

  Mahtavaa talven jatkoa, jään mielenkiinnolla seurailemaan mitä kehityksessäsi tapahtuu!

  Terkuin
  Treenimotivaation etsijä

  VastaaPoista
 3. Jes, seurantaan menee tämä blogi!

  VastaaPoista
 4. Mahtava suoritus ! Olet meille monelle esikuva sinnikkyydestä, periksiantamattomuudesta ja rehellisyydestä !

  VastaaPoista
 5. Oli ihana katsoa sun jaksoa ja toivon, että intosi jatkuu sinne päämäärääsi asti. Upeaa todellakin olisi jos sinne kisalavalle tosiaankin menet ja toivon täysin sydämin, että tavoitteesi toteutuu oli se vuosi nyt sitten mikä vaan.

  Paljon tsemppiä jatkoon, itsellä "samanlainen" projekti menossa, tosin en sinne kisalavalle asti aio mennä kun en ole kilpailija tyyppi, mutta voihan sitä vartaloa havitella vain ihan itseään varten.

  VastaaPoista
 6. Huikea suoritus! Sinussa on asennetta.

  VastaaPoista
 7. Upea suoritus Laura! Ihailen asennettasi, olet kyllä todella sisukas nainen! Itse laihdutan parhaillaan GFG- ruokavaliolla ja hyvin menee, pian eka 5 kiloa pudotettu. Tavoite on -20kg.
  Jos haaveilet kisalavoista niin älä menetä intoasi, vaan taistele niin saavutat tavoitteen. Yks ihana ihminen sanoi mulle että "kun hikoilee salilla, niin läskit ne on mitkä itkee". Eli läskeille kyytiä vaan niinku olet tähänkin asti tehnyt!
  Hurjan paljon tsemppiä sinulle, olet paras!

  VastaaPoista
 8. Kauniit kynnet! Itsekkin haluaisin laitattaa kynteni, mutta se on niin kovin kallista puuhaa. Ehkä sitten, kun olen tavoitepainossani, palkitsen itseni niillä. =) Tsemppiä sinulle!

  VastaaPoista
 9. Kiitokset tsempeistä! Ja todella paljon päättäväisyyttä, sitkeyttä ja rohkeutta myös jokaiselle, jolla on tämä sama projekti käynnissä, tiedän, että ne tulevat tarpeeseen! Kynnet oli minulla muuten suunnitelmissa ottaa palkinnoksi itselleni, mutta ne tulivatkin ohjelman kautta. Olen ajatellut, että nyt kun niitä käyn uusimassa niin ne toimivat sekä palkintona että tsempparina siitä, että pitää painaa hommia, että ne on ansainnut :)

  VastaaPoista