perjantai 1. helmikuuta 2013

Hurjaakin hurjempi

Jestas sentään minkälainen viikko on ollut, tai on edelleenkin! Keskiviikkona tosiaan näytettiin tuo Superdieetti-jaksoni tv:stä ja se palautteen määrä ja laatu minkä olen saanut, on pistänyt pään aivan pyörälle ja silmät kosteina suupielet korvissa on sitä kaikkea saanut lukea ja kuunnella. En olisi ikinä uskonut tämän olevan näin ihanaa! On ollut mahtava huomata, kuinka montaa ihmistä olen innostanut ja motivoinut ja toivon, että se kantaa vielä pitkään jokaisen heistä kohdalla. Kokemuksesta tiedän, että se ei ole helppoa ja siksi hurrrrjasti tsemppiä jokaiselle!!! Tällä hetkellä Fitfarmin Facebook-sivuilla on käynnissä äänestys parhaasta jaksosta. Äänestää voi siis täällä ja kannattaa todella käydä äänestämässä, sillä mahdollisuutena on voittaa itselleen Superdieetti-valmennus. Pääsee kivasti kseäkuntoon tai ainakin saa vauhdin päälle jos kesäkunto onkin sitten vuonna 2014 :) Ja noista vaihtoehdoista, sanotaan niin kuin Kummelissa aikanaan: "Tiedätte ketä äänestetään." ;)

Toinen tämän viikon huippujuttu on ollut työpaikalla järjestetty kaksipäiväinen koulutus, jonka ansiosta voi taas sanoa olevansa jatkossa aina vähän parempi työssään. Ja asiakkaathan siitä hyötyvät, ja se on itselle paras palkinto. Niin mielenkiintoista luennointia ja harjottelua ja sain eväitä myös tulevaisuuden suunnitelmiini.

...josta aasinsillalla pääsee tämän viikon kolmanteen tähteen; tänään alkoi PT-koulutus! Vihdoin olen siellä, mihin on tässä 15 vuotta tähdätty! Vaikka fysioterapeutin töitä olen jo useamman vuoden tehnyt, niin kyllä sen huomaa, että on tuo personal training kuitenkin omaa alaansa. Enpä ollut varmaan 6-7 vuoteen tehnyt polkupyöräergometritestiä, mutta tänään ryhdyttiin heti toimeen ja sen päästiin sen kimppuun. Vähän oli kauhunsekaiset fiilikset asian kuultuani, kun mieleen muistui kouluajoilta ne miljoonat laskukaavat ja asiat, jotka piti ottaa huomioon, mutta hyvinhän tuo meni! Ja asiaa selvästi auttoi se, että homma on nykyään niin koneistettua. Tietsikka laskee jutut puolesta, merkkaa sykkeet etc. ja ite oot vaan tarkkana muissa jutuissa :)

Ja bonuksena pitää vielä keulia tämän viikon prässienkalla, 4 sarjaa toistoja (12 joka sarjassa) ja painoo päällä n. 220kg, tauot sarjojen välissä 1-1,5 minsaa. Joten palaan otsikkoon, viikko on ollut hurjaakin hurjempi, hyvä näin! :)

Tämä mielessä homma jatkuu

4 kommenttia:

 1. Moi!

  Onneksi löysin tän sun blogin :) Olet kyllä mun idoli Jutan ohjelman perusteella, tuollaisella apinan raivolla ei voi tulla kun tulosta!

  Jään ehdottomasti seurailemaan sun blogia. Mulla on itselläkin laihdutus/ treenaamisen aloittelu käynnissä ja bloggaan osoitteessa: http://kaurapuurobileet.blogspot.fi.
  Tervetuloa vastavierailulle, jos kiinnostaa :)

  Paljonko sä oot nyt yhteensä pudottanut?
  Oletko ajatellut ennen/jälkeen kuvia postailla?

  Tsemppiä ihan hirveesti!!

  Nina Koo

  VastaaPoista
 2. Kävin äänestämässä sua :)

  Täytyy kyllä sanoa että sun asenteesta saisi aika moni ottaa mallia. Tuolla asenteella ei voi kun onnistua! Hitsi miten mageeta on nähdä sut sitten fitness fysiikassa! :)

  Minäkin jään seuraamaan sun blogia ja linkitin sen jo omaani. Mulla on myös treeniaiheinen blogi. Käyppä katsomassa jos kiinnostaapi: jonna1983.blogspot.com

  VastaaPoista
 3. Sellainen pisti silmään, että syöt kilpparilääkkeet yhtä aikaa D-vitamiinien kanssa. Itse olen törmännyt kirjoituksiin (en nyt muista missä), että niitä ei saisi syödä samaan aikaan, kun D-vitamiini voi häiritä thyroksinin imeytymistä. Sen vuoksi syön rasvahapot ja D:t vasta lounaalla.

  VastaaPoista
 4. Kiitokset kommenteista! Ja tuosta Thyroxin-neuvosta! Enpä tiennyt moisesta O.O Pudotusta oli silloin ohjelman lopussa se n. 60kg. Sen jälkeen on tullut Bullilta ohje, että vaa'alla ei saa käydä, vaan mennään mittanauhan, peilin ja vaatteiden mukaan. Koska olen tuossa mittaamisessa ihan onnettoman laiska, niin lähinnä ne on nuo kaksi jäkimmäistä joita seurailen. Tällä hetkellä siis annetaan kropan levätä eikä varsinaista dieettiä ole päällä, toki ruokavalio-ohjeistus on silti. Viimeisin kuva minusta löytyy tuolta Fitfarmin fb-sivuilta ja se on otettu päivää ennen jakson esittämistä.

  VastaaPoista