sunnuntai 17. helmikuuta 2013

Ruokapäivää

Ajattelin kertoilla siitä, mitä tällä hetkellä syön. Nythän mitään varsinaista dieettiä ei ole päällä, vaan Bullin ohjeistuksen mukaan sekä pää että varsinkin kroppa saa levätä. Varmaankin keväämmällä alkaa taas dieettailu, ja siinä kohtaa pyritään karistaan ne loputkin kilot pois. Ihanaa!!! En malttaisi odottaa! (Hullua, eikö totta?) :D Se kun tietää kaikkee muutakin jännää; leikkauskonsultaatiot ja itse leikkaukset, kisojen lähestymisen ja jälleen kerran uusia vaatteita!

Mutta siis, tällä hetkellä on tietenkin ruokavalio-ohjeistus päällänsä, ja sillä mennään. Ruokaa on vaan toooosi paljon!

 Aamupalaksi kaurapuuroa, raejuustoa, soijalesitiiniä ja pilttiä. Ette voi uskoa kuinka onnellinen on kolmekymppinen eukko siitä että saa syödä vauvanruokaa! :D Mä rrrakastan pilttiä! Slurps!

 Lounaaksi kasviksia ja kalkkunaa suikaleina. Saisivat muuten alkaa valmistaan kalkkunasuikaleita valmiina kun kerran kanaakin on. Nyt tarvii leikata niistä kalkkunafileistä. Tai jos niitä on jo, niin vinkatkaa mulle!











Välipalana rahkaa ja mehukeittoa. Mehukeiton tilalla vois olla myös pilttiä tai marjoja. Marjojen kohdalla sujauttaisin joukkoon vielä makeutusainetta, perso makealle kun olen.








Päivälliseksi periaatteessa samaa kuin lounalla, mutta tässä mukana riisiä. Tässä ja lounaalla on toki myös mukana kanamunan valkuaista. Itse käytän välillä pullotettua valkuaista, se on helppo tapa tuoda vähän vaihtelua makuvalikoimaan. Sitä kun voi näppärästi paistaa tai heittää vaikka wokin joukkoon niin kuin monissa kiinalaisissa käytetään.            









 
      
Iltapalaksi  Fastin Puddigia ja cashewpähkinöitä. Mulla oli tänään ekaa kertaa kokeilussa uutuusmaku Minttu-Suklaa. Oj että! Ihan törkeen hyvää. Kaapista löytyy myös pussi toista uutuutta, Valkosuklaata, en voi väittää senkään pahaa olevan ;) Caramel-mausta en sellaisenaan kovasti tykkää, mutta sekoitettuna 50-50 Caramel ja Suklaa, nams!                                                                                                                        












Reenipäivinä tähän settii lisätään vielä latausjuoma, reenijuoma ja palautusjuoma sekä banaani sekä ennen että jälkeen reeniä.

Ja muuten p.s. huomenna maanantaina 18.2. on allekirjoittaneen haastattelu Ilta-Sanomissa :) Kaikkee sitä... :P

6 kommenttia:

  1. Juu hyvä se on taukookin pitää tuosta dieettailusta, varsinkin kun on aika raju ohjelma, saa mieli levätä on huomattu :) Hyvältä näyttää kaikki ruuat! Ja hyvähän se laihtumistahtikin ois sellasena pitää, että se nahka ehtii tuleen siinä mukana :) Paljon tsemppiä!

    VastaaPoista
  2. Jollain valmistajalla on kalkkunasuikale. Olen kerran ostanut sitä Pirkkalan S-Marketista, viimeksi sitä ei ollut, Koivistonkylän Prismassa ei ole ollut. Tiedä sitten, onko valmistus loppunut kokonaan vai saako sitä vaan jostain harvoista paikoista.

    VastaaPoista
  3. Hei nainen, mitä sulle kuuluu??Jatka ihmeessä blogin pitämistä, olis niin kiva kuulla mitä sulle kuuluu :)

    VastaaPoista
  4. Samaa minäkin kyselen, ethän ole lopettanut kokonaan bloggaamista? Olit ehdoton suosikkini Superdieetit-ohjelmassa ja kiinnostaisi kovasti kuulla miten sulla sujuu? :)

    VastaaPoista
  5. Olisi kiva kuulla kuulumisia. :)

    VastaaPoista
  6. Hei sissi! miten sulla menee? :) tsemppiä! ihan supertyttö oot!

    VastaaPoista