torstai 20. joulukuuta 2012

Joulun aikaa, taikaa ja lahjoja eli unelmia todeksi

Joulukuu on mennyt kyllä ihan hunningolla! Pari ekaa viikkoa meni suunnitellusti vapaalla, mutta sen jälkeen puoliksi siististi ja puoliksi miten sattuu. Reenailemassa oon käynyt, mutta en säännönmukaisesti. No, en nyt kuitenkaan stressaa asiasta, tiedän, että homma jatkuu kunhan joulu on ohi. :)

Aikaisemmassa postauksessa jo hehkutin joulua ja hehkutan edelleen. Joulu on mielestäni paras juhla vuodessa ja silloin on syytä helliä myös itseään. Koska koen, että Fitfarmin ja elämänmuutokseni myötä olen saanut tarpeeksi rohkeutta ja lisää päämäärätietoisuutta, päätin toteuttaa 15 vuotta kyteneen unelmani ja antaa itselleni joululahjan; menen keväällä FAF:n personal trainer -kurssille! Aika pitkä harkinta-aika ;D No, siinä taas lisää välitavoitemotivaattoreita, pitäähän sitä piru vie olla kunnossa kun tuohon hommaan ryhtyy :)

Tässä muutamia jouluisia kuvia, hyvää ja rauhallista joulua kaikille!

Työkavereille tehtyjä biksupipareita :D

 Kuten sanottu, viime aikoina vain osittain hunningolla! Työpäivän aikana eväät vedellään parkkiksella kylmänä. Onneks autossa oli lämmin.
Joulukynnet made by Jarna, Beauty Putiikki Tampere
Ensimmäinen oma joulukuusi <3

Ja vinkkinä viikoksi, tammikuussa alkaa Jutta ja puolen vuoden superdieetit tv-sarja Liviltä aina keskiviikkoisin klo 21.00. Starttaa 2.1.2013

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti