keskiviikko 5. joulukuuta 2012

Ihana joulu!

Mä oon kyllä niin jouluhörhö! Joulukorttipajassa käy kova tohina (meillä tehdään siis kortit aina itse), joululahjasuunnittelu käy kuumimmillaan, ensi viikolla pääsee oikein kunnolla fiilisteleen kun mennään lippukunnan kanssa paketoimaan Image Wearille heidän henkilökuntalahjojansa (toivottavasti eivät anna pulkkia tai keppihevosia henkilökunnalle lahjaksi, ne on jopa paketointi-intoilijallekin aika hankalia paloja)...

Keskiviikkona 5.12. joulun tunnelmaan viritti myös meidän ihanan lippukunnan Harjusiskojen joulukonsertti. Aivan huippu hieno! Ihanat tytöt uusien ja vanhojen joululaulujen kanssa, lupauksen annot ja miltei 200 henkeä paikalla! Tämä konsertti polkaisi käyntiin HaSin 60-vuotis juhlavuoden, joka on siis ensi vuonna. Tykkäsin kyllä niin paljon, että toivottavasti tästä tulee meille perinne!

Konsertin jälkeen mentiin vielä rakkaiden partioystävien kanssa syömään Vinoteca del Piemonteen, nam!

Ehdoton joulujuttu on partiolaisten adventtikalenteri, tänäkin vuonna. Ja aivan huippukalenteri näin dieettaajalle, ei tarvi murehtia niistä suklaista ;)

Joululahjaksi voi ostaa muuten HaSin hurrrrjan hienoja seinäkalentereita ensi vuodelle hintaan 8€ ja meidän uunituoreita t-paitoja 8€/10€ (lasten/aikuisten koot).

Oli kyllä taas niin sellainen partio <3 joulu <3 ihanuus <3 -ilta :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti