keskiviikko 7. maaliskuuta 2012

Saleilua

Ihanaa! Viikon tauon jälkeen pääsin taas tänään salille. Yläkroppa oli vuorossa ja noi vyö ja siteet on kyllä ihan must! Miten oonkaan voinu reenata ilman niitä? Huomenna on reenit Kivisen Teron ohjaamana, katsotaan kuinka kipee oon lauantaina! :D Huomenna on tiedossa muutakin hemmottelua, kun oon varannu itselleni hieronnan. Sama perjantaina. Sattuu jo nyt. Niin on kaikki paikat jumissa, että tulee tarpeeseen, mutta tiedän, että tulee sattumaan ihan pirusti!

Nyt on taas pitkästä aikaa ollut töitä. Ei täyttä päivää, mutta kummiskin. Kivempi se kun vaan kotona maata. Tosin tappelu Kelan kanssa alkuvuoden päivärahoista alkaa puuduttaan, mutta en anna periksi! Murr!

Ostin muuten tänään Yogi Tean suklaateetä. On kehuttu kovasti joten varmaan kohta ainakin yhden kupposen keittelen ja maistelen. Sitä saa Tampereelta ainakin Ruohonjuuresta. Täytyy joskus käydä katsomassa kyllä myös esim. Punnitse ja säästästä ja Sokokselta. Kyllä, Sokokselta. Siellä on ollu aina aika kivasti luontaistuoteosastolla noita erikoisteelaatuja. Clipper-teetä oon paljon ostanut sieltä vuosien saatossa. Muutenkin Sokoksen luontaistuoteosasto on hyvä ja myyjistä löytyy muistaakseni kaksikin fytonomia. Ainoo mikä puuttuu, on Solgarin tuotteet. Niiden perässä saa mennä Lifeen (ja näytti siellä Ruohonjuuressakin muutama purkki olevan, mutta aika suppeesti). Ja aasin sillalla, jos on asiakaspalvelutyössä (tai vaik ei oiskaan!), niin vois käyttää dödöö! Joohan?!? Se Ruohonjuuren myyjä haisi niin hirveesti hielle, että oli vaikee kyllä olla mainitsematta asiasta. Onhan niitä kaikenlaisia orgaanisiakin tuotteita! Hierois nyt vaan jotain suolakivee tai ees mintun lehtiä sinne kainaloihinsa, hemmetti soikoon...

Oon suunnitellu paria ruokakokeilua. Meidän valmennusryhmän seinältä bongasin tällaisen lätyn: "200g maitorahka + 2kpl kananmunanvalkuisia, vatkataan kulhossa ja paistetaan miedolla lämmöllä teflonpannulla (tietty jos ruokavalio antaa myöden niin voi lisätä öljyä pannulle/taikinaan ja makeutusainetta). Kypsymisessä menee tovi, joten malttia. Loppuvaiheessa käänsin letun kaksin kerroin, kun sen verran löysäksi kuitenkin jää etten pystynyt kokonaan kääntämään." Tohon marjoja päälle niin nams. Toinen mitä suunnittelen on sokerittomat marengit. Hyvä resepti vaan vielä haussa. Kerron siitä täälläkin kun löydän itselleni sopivan.

Tuli niin hyvä mieli tänään töissä kun työkaveri kehui laihtumistani ja totesi, että musta näkee, että oon tehny myös töitä kropan eteen. Hänellä joku kaveri, joka kanssa paljon laihduttanut syömällä tosi vähän ja juoksemalla, mutta nyt ei ole kuitenkaan yhtään kiinteä ja nahkaa on ns. "liikaa", vaikka toki iso laihdutus hieno suoritus häneltäkin!!! Mutta sain siis kehuja kun näytän ryhdikkäältä jne. Ja mulla kuitenkin pudotettavaa vielä useita kymmeniä kiloja, mutta kiva, että nyt jo tulokset näkyy :) Nyt -24kg kaikkiaan, PT valmennuksen aikana (8vko) tippunut 9,3kg, eli yli kilo/vko :)

Nyt alan fiksaan taas kynsiä, niistä tänne kuvaa kunhan saan valmiiksi :)

5 kommenttia:

  1. Oli muuten hyvää tuo tee! Ei ehkä mun mielestä ihan suklaista, mutta maistui pisparkakkutaikinalle, ja se ei ole ollenkaan huono se! NAMI!

    VastaaPoista
  2. Piparkakku, ilman ässää... :)

    VastaaPoista
  3. Tilaan ite Solgarin tuotteet iHerbistä noin 50 % edullisemmin kuin Lifestä!!

    VastaaPoista
  4. Täytyykin testata toi iHerb! Kiitos vinkistä :)

    VastaaPoista
  5. Jos et oo vielä testannu..vaikka luultavasti oot jo niin käytä tätä koodia, saat 5 dollaria alennusta. OHA231
    Ja muista hyödyntää kohta Freebies, saat jotain kivaa kaupanpäälle.
    Tänään lähti taas tilaus uudesta prodejauheesta :)
    oonko vähän koukussa tohon lisäravinteiden tilaamiseen..:)

    VastaaPoista